Asiakkailta kuultua

Palautetta asiakkailta:

Kiitokset järjestelyistä. Kovasti oli porukka tyytyväisiä!

xx kävi täällä, ruoka oli hyvää ja sitä oli usein ja riittävästi. Kiintoisat oli myös tilat. Iso kiitos ja kumarrus!

Aivan upeat löylyt savusaunassa ja laivasaunassa. Talviturkit heitettiin.

xxx kiittävät ihanasta paikasta, joka mahdollisti ihanan illan!

xx Forssan tehtaan porukkaa kävi koestamassa mainetta niittäneen Viikinkisaunan. Sauna oli odotusten mukainen ja ilta rento ja mukava. Suuri kiitos isännälle ja emännälle hyvistä ruuista sekä hienosta kestitsemisestä!

Kiitos kaikesta, puitteet oli mahtavat kaikin puolin.

Ihana saunomisilta oli kauniissa miljöössä. Juhlat tuli juhlittua ja saunojen lempeistä löylyistä nautittua.

Kiitos upeasta illasta! Niin suunmukaiset herkut, kiitos Leena! Kiitokset myös Mikolle tilan historiasta, saunan lämmityksestä.

The sauna was great! Nice aroma of wood smoke and great atmosphere. The lake was quite cold and the sauna was hot. I hope to return soon. (Ohio USA)

Paras joulusauna ikinä! Ensin söimme, sitten saunoimme ja paljuttelimme…

Kiitokset upeasta illasta ja järjestelyistä 🙂 Ruoka oli tosi hyvää ja savusauna lämmin ja pehmeä.

Mahtava paikka, kiitos loistavista löylyistä ja maittavista tarjoiluista sekä tietysti viihtyisästä Viikinkipaljusta! Toivottavasti nähdään ensi kesänä 🙂
Samat sanat edellisen kirjoittajan kanssa. Upea ilta mahtavassa paikassa, hyvässä seurassa. Kiitos ja ensi kesään 🙂

Melkein vuosi kun viimekerralla oltiin. Nautittiin suussasulavasta ruuasta. Ja nautittiin saunomisesta ja kylpemisestä. Aivan upea viikinkitunnelma.

xx luokkakokous. Kiitos isäntäväelle hyvästä ruoasta ja erinomaisesta saunanautinnosta!

Vietimme 60 v-synttäreitä nauttien hyvästä ruoasta ja Viikinkisaunan mahtavista löylyistä. Kiitos isäntäväelle!

Paikka oli todella ihana, saunan löylyt pehmoiset ja vesi suloista. Ruoka oli hyvää ja kyllä me söimmekin! Sydämelliset kiitokset!

Kiitokset tosi mielenkiintoisesta elämyksestä! Kiva, että löytyy kekseliäitä ja innokkaita ihmisiä, jotka jaksaa kehitellä uutta ja mukavaa arjen harmauden piristykseksi!! Hyvää jatkoa ja pitäkäähän sauna kuumana. PS. Kiitos myös mahtavasta ruokatarjoilusta!

Olimme viettämässä ihanaa pikkujouluiltaa. Kiitokset isännälle ja emännälle ihanista puitteista. Ilta oli ikimuistoinen.

Oli kuu, oli sauna, koko suku lauantaina. Täällä voisi olla aina. Täällä surut eivät paina. xx suvun saunaseura

xx vietti täällä ikimuistoista viikonloppua luokkatapaamisen merkeissä. Oli Okraa helteineen ja Viking-saunaa helteineen, lapsien riemua ja varsinkin aikuisten… Kiitos mahtavista puitteista, saunan löylyistä ja muutenkin hyvästä palvelusta!

Vietettiin aivan mahtavaa tyttöjen polttareita; saunoen, vihtoen & paljussa loikoillen!! Aivan mahtavaa 🙂

Yritysvierailulla
Pitkällisen syyskokouksen voivuttamina hallitus jatkoi muita kokousasioita viikinkituvassa. Raskaiden äänestysten ja päätösten jälkeen saimme kuulla mielenkiintoisen esittelyn kartanosta, kummituksista ja muusta toiminnasta. Kaiken kruunasi tietenkin elämämme mahtavin saunaelämys lämmin ja kylmä paljuineen. Naamat saatiin lähes valkoisiksi ennen kotiin lähtöä. Iiiiiiso hali ja kiitos Mikolle ja Leenalle.

xx  + avec kiittää isäntäpariskuntaa täydellisestä viikinkiateriasta isäntäparin asuja myöten. Sauvusauna kutsuu kohta meitä auvoiseen syliinsä.

Urpolan Kartanolle, Viikinkisaunalle, kartanon väelle paljon kiitoksia. Hyvä sauna ja upea ilta! Kiitoksia! Tulemme uudelleen…

Viikinkisauna ja Helkan kylpytynnyri – aivan älyttömän hieno kokemus!!

Tunnelmallinen tupa! Lempeä palju ja kuuma sauna. Kiitos elämyksestä!

Kaunis kiitos Leena ja Mikko!
Teitte tyky-päivästämme nautinnollisen ihanine herkkuineen ja muistoihin jäävän, tunnelmallisen illan saunalla takkahuoneineen! Nautimme olostamme ja tuli tunne, että olimme tervetulleita, hyvää jatkoa Teille!

Hei! Haluan kiittää meidän onnistuneesta viikonlopustamme 🙂  Teidän paikkanne on tosi mahtava ja Viikinkisauna ympäristöineen todella kokemisen arvoinen. Ja Viikinkiateria oli suussa sulava 🙂  Kiitos vielä kerran meidän kaikkien puolesta !

Hei,  kiitos vielä mukavasta illasta, ruoka oli todella hyvää, tilat mahtavat!